Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Форми за изграждане или удължители?

От край време съществува въпроса какво да използваме форми за изграждане или удължители! В тази статия ще опитаме да разгледаме накратко видовете продукти.

Подходящите клиенти за изграждане с хартиени форми за еднократна или метални форми за многократна употреба са:

· Клиенти, чиито ръце са почти непрекъснато в пряк контакт с вода - за постоянно пребиваване в течна среда постепенно "разтваря" слоя на лепилото за удължители, както и възможната за счупване в зоната на апекса;

 · Клиенти с изключително гъвкава и тънка нокътната плочка, която осигурява гъвкавост и отказва да закрепи удължителя в контактната зона (присъединяването на удължителя към свободния край на нокътя);

 · Така наречените "гризачи" - този нежен прякор се лепва на клиенти, който не могат да се отърват от вредния детски навик да си гризат ноктите когато са под напрежение.


  Еднократните хартиени форми обикновено са в опаковки под формата на една ролка от 500 броя, и имат едностранна лепкава вътрешна повърхност - това е така за по-добро фиксиране на пръста. След изграждането на нокътя от акрил или гел, еднократни форми се отстраняват.

 

 

 Металните форми са за многократна употреба, тъй като, те могат да се използва неограничен брой пъти. Тези форми могат да бъдат подложени на дезинфекция.


 

Удължителите варират по форма: овал, квадрат, стилето, ейдж, цвят - натурални, френски или прозрачни.

 

С други думи, асортимента от продукти за изграждане на нокти е изключително разнообразен и на вас се пада правото на избор да изберете с какво да работите!