Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Декоративни материали

 


Брокатен прах - За да създадете празнична дизайн е много добра идея да използвате брокатен прах. Предлага се в голямо разнообразие от цветове и това го прави незаменим материал в декорирането на нокти. Всяка декорация с добавен брокат ще изглежда напълно нова.
Цветно фолио -
Един интересен материал за вграждане. Предлага се в най-различни цветове.
Пръстени за крака -
Модерните пръстени украсяват не само ръцете, но и краката. A разнообразието от дизайните могат да задоволят всеки вкус. Пръстените са с универсален размер, така че са подходящи за всеки.
Цветни змийски ленти - Разнообразие от различни ивици за вграждане, различни ленти със змийска кожа. Тя е малко по-дебела от нормалните ленти и е самозалепваща се.Фолио - Това фолио е на тънки листа. С подходящи умения, използвайки това фолио върху ноктите, можете да създадете цели картини.


Брокатени нишки - Съвкупноста от множество конци за декориране, сред които е задължително трябва да има злато или сребро.

 

Змийска кожа - Плат наподобяващ шарена змийска кожа. Може да се използва в различни проекти. В през 2012 в много страни беше хита на годината.Кристали - Голям избор на цветове, размери и фигури, от които са направени, те могат да се комбинират с всеки цвят лак и всякакви други декоративни материали. В допълнение към акрила или гела кристалите изглеждат добре в много аспекти на дизайна.


Метални апликации - Метални апликации се ползват за вграждане, като това гарантира тяхната издържливост. Работата с тях е проста, и те изглеждат страхотно след нанесен топ лак.

Обици за нокти - Обици за ноктите на различни форми са използвани за украса по време на процедурата на пиърсинг. В България не са много познати, но в Русия примерно се ползват често.Лепенки за нокти - Бързината и лекотата на работа с тях, както и голямото разнообразие на видовете лепенки могат да се комбинират и с разнообразни декорации. Употребата на стикерите навлиза все повече в салоните.


Цветни холограми -
Звезди, цветя, сърца, полумесеци, снежинки - оригинала украса за нокти! Те могат да бъдат сложени върху лак, в акрил или в гел. Разнообразие от цветове и форми, лесни за използване - това са техните основни качества.Боички за декорация на водна основа - Боичките са с дълга тънка четка. Те могат лесно да се разреждат с вода до желаната гъстота. Богатата палитра ви позволява да създавате цветни и красиви нокти.


Брокатени боички за декорация на лакова основа - Брилянтни цветове, оборудвани с удобна четка, ще придададат на всеки дизайн празничен вид. Когато се сгъстят, можете да използвате разредител за да ги разредите.Тънко цветно тиксо -
Цветните самозалепващи се лентички са абсолютно необходими за всеки маникюрист. Работата с тях е много проста. Богатата палитра от цветове ви позволява да ги съчетавате с различни цветове лак.
Малки кристали -
Брилянтни нокти може да направите с помощта не само кристали, но и с тяхна имитация. Малки по размери, в различни цветове и с изключителен блясък, всичко това позволява да се използват за всякакъв вид дизайн.Перли -
Един от любимите материали за дизайн на маникюристите - в богата гама цветове. Тяхната отличителна черта е лекотата на работата с тях и голямото количество в една кутийка, което е предимство поради малки разходи.


Дантела за вграждане - Тънка синтетични дантела - идеален материал за дизайн на нокти. Може да декорирате целия нокът, и може да се декорира само една част от него. Дантелата за вграждане не е обикновена дантела, тя е специално направена за вграждане и е максимално тънка за да не удебелява излишно ноктите.