Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Как да изберем ел пила?

Как да изберем ел пила?

За да си отговорите на този въпрос първо трябва да пределите
колко често имате намерение да използвате електрическата пила. Дали ще я използвате по цял ден, всеки ден? Ще я използвате само у дома? Ще можете да я използвате само веднъж или два пъти седмично? С какъв бюджет разполагате? Трайността на ел пилата за нокти ще има пряко влияние върху цената, тъй като "еднодневките", които са с по-ниски цени са и с по кратък живот.


Ако възнамерявате да използвате пилата всеки ден,  ще я използвате по-често, може би най-добре би било да изберете пила с кабел пред безжичните варианти, поне такива избират професионалистите. Едно зареждане на безжичната пила 2-3 няколко часа, а живота на батерията в режим на работа е около 1.5-2 часа, което само по себе си поражда проблем при професионална употреба.
Трябва да внимавате какви борчета има в комплекта и от какъв материал са направени, тъй като те ще играят важна роля в употребата й
. Карбидните са лесни за използване, и генерират най-малко количество топлина, но пък живота им е доста по-кратък. Диамантените могат да бъдат използвани за всякакъв вид нокти. Някои от диамантените може да се използват и за пробиване на нокътя, за да се постави обица.


Шума и вибрациите, са индивидуални за всяки модел пила, и донякъде зависят от мощността й, но са важна характеристика при избора й. Помислете за пила, от която ръката ви да не вибрира прекалено много, защото има вероятност с времето да нарани костите ви.
Внимавайте от къде ще 

купите пилата! На пазара се предлагат множество китайски еднодневки. Когато купувате каквито и да е продукти избирайте уважавани магазини, които са се утвърдили във времето и са показали че държат на клиентите си! Не купувайте уред втора ръка. Не се знае кой и как го е ползвал, дори и да изглежда лъснат и напудрен. 


Винаги стерилизирайте борчетата след всяка процедура. Особено ако се правят на различни хора. Винаги изключвайте уреда преди да пристъпите към смяна на борчето, и не докосвайте борчето веднага след като е спряло да работи с голи ръце, тъй като ще е горещо.