Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Мини ел пила

Мини ел пилаТези пили са подходящи за мултифункционална употреба, както за маникюр така и за педикюр. С розов цвят и с форма на писалка. Поддържа ниски нива на шум и вибрации за по-гладка работа при дълго време на употреба. Изключително лесна за използване, с удобен контрол на скоростта в края на писалката.

Писалката е лека
за по-удобно захващане и използване и не натоварва излишно китката. Обновена глава за захващане на борчетата, за да може да се ползват различни размери. Изключително лесна смяна на борчетата.

Тази пила е п
ерфектен помощник за оформяне на ноктите. Тя е много предпочитана, поради ниската си цена и заради контрола на скоростта до 20,000 оборота в минута. Писалка има ергономична форма, работи изключително тихо и гладко, без дразнещи вибрации, удобна за носене. Предлага се с 6 различни борчета подходящи за различни манипулации при маникюр и педикюр и 3 безплатни резервни ленти за шлайфане. 

Мини ел пилата
 ви позволява да постигнете качество у дома или по време на пътуване. Независимо дали ще я ползвате за обикновен маникюр, ноктопластика, поддръжка или педикюр тази пила ще ви помогне да го направите за доста по-малко време и по много ефективен начин.