Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Инструмент за точки

Инструмента за точки се използва за извършване на много малки детайли и точки по декорирането на ноктите. Той е основения инструмент за декориране, особено, ако планирате да използвате техники със свободна ръка, тъй като е него се работи само с едната ръка и другата остава свободна. Това е един от задължителните инструменти в арсенала на всеки професионалист!

Дървените инструменти за точки са съставени от висококачествена дървесина, което ги прави по-удобни за хващане в ръка, от пластмасовите или металните инструменти тъй като се хлъзгат по-трудно и в по-малко опитни ръце това е предимство. Дървото също се чувства много по-топло на пипане от метала или пластмасата. Но и пласмасовите инструменти не са за пренебрегване, там пък дизайна на дръжката е по шарен и това ги прави предпочитани от много маникюристи.

В действителност, повечето от тези инструменти са всъщност две в едно. Точка от едната страна е около два пъти по-голяма от точката от другата, което означава, че можете да преминавате между големи и малки точици в един дизайн. Това ще ви спести много време, тъй като няма да се налага да сменяте инструменти.

Най-хубавото на този инструмент е, че той е много повече от прост инструмент. С негова помощ роди няколко точки нарисувани на точните места стават в цвете, което би седяло много стилно на всеки нокът. Той е страхотен за използване при работа с камъчета, цветя, и др. Извода до който ще стигнете е, че с този инструмент и малко практика бихте придобили страхотни умения!