Реклама

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

Онлайн магазин Арт Нокти

 

УВ лампи

Ако сте решили да приемете предизвикателството и да започнете да правите вашите собствени нокти, търсенето на полезна информация в Интернет може да ви остави малко объркани. Например що се отнася до въпроса каква е разликата между UV лампа и UV сушилня за нокти.

UV лампите са революция в бизнеса за маникюр. Днес вместо да използвате заздравители и втвърдители за нокти, можете да се възползвате от по-устойчиви покрития, които съхнат бързо под светлината на UV лампата за нокти. Технически UV сушилня за нокти е UV лампа, която има също така и вентилатор. Той се използва, за да охлажда докато държите ръката или крака си в лампата по време на процеса на стягане на гела, но UV светлината е тази, която всъщност върши работата по "изпичането" на гела. В същото време вентилаторът може да се използва и за изсушаване на обикновен лак, тъй като студената струя въздух скъсява времето за съхнене на лака за нокти.

UV лампите - тези, които се предлагат без добавени вентилатори - като цяло са малко по-евтини от UV лампите с вентилатор. Докато много хора са привлечени от UV лампи и UV сушилни, защото те радикално съкращават размера на времето за изсъхване на ноктите, те имат и допълнителни предимства при завършването на процедури с UV топ и финиш продукти.

UV лампите за нокти са стандартно оборудване във всички салони за красота и те са далеч по-достъпни, отколкото може би си мислите. Това ще рече, че вече можете да си позволите да направите своя собствен маникюр у дома, спестявайки време и пари, за посещение на професионална маникюристка и педикюристка.

Къде е най-доброто място да търсите за UV лампа нокти? Едно време единствени източници бяха магазините в търговската мрежа, и обявите за доставки на професионални продукти за красотата из страниците на различни справочници, но Интернет промени всичко това. Вече можете да намерите различни по вид, цветове и мощност UV лампи в Онлайн Магазин "Арт Нокти" на следния адрес: www.shop.artnokti.com

Потърсете UV лампи в специално отделената категория и ще бъдете изумени колко много видове има там. Едино от най-добрите места за покупка на лампа е именно Онлайн Магазин "Арт Нокти", тъй като там се предлагат най-ниски цени, но и нещо, което много други сайтове не - потребителски мнения от хора, които действително използват продуктите им или обмисля закупуването им.

Магазин www.shop.artnokti.com предлага доставки до дома, офиса или салона ви, а също така и до поискване от офис на куриерска фирма по ваш избор. Следете всеки месец и различните промо предложения и намаления на стоки и аксесоари необходими, за да декорирате ноктите си например.

Ще намерите над 400 артикула, които могат да бъдат използвани за маникюр, ноктопластика и педикюр. По-големите модели UV лампи идват с кочета за конролиране на удобени таймери, които се регулират според времето за "изпичане" на гела, което ви е необходимо.

Ако се чудите, защо UV лампите и сушилните са станали толкова популярни, то отговора е, защото те вършат работа! Прекарайте малко време в мрежата и ще откриете много жени във форуми като www.artnokti.com/forum, които са много доволни от резултатите, които получават и времето, което спестяват от използването на UV лампа за нокти.